CONTAINER REPARATIE

Als service verlenend bedrijf is van Doorn al sinds 1980 actief op het gebied van mobile container reparatie, onze servicewagens zijn volledig uitgerust om elke klus op locatie aan te kunnen.

Wij hebben ons sinds de start van het bedrijf continu bezig gehouden met het volledige onderhoud van de containervloot van de grootste rederijen ter wereld maar ook de kleinere klanten werden nooit vergeten.

Of het nu gaat om de dagelijkse inspectie en selectie van uw containervloot of het repareren van uw container , wij staan met ons team van uitstekend opgeleide monteurs voor u klaar.

Naast onze mobiele reparatie mogelijkheden kunnen wij op ons containerdepot ook de allergrootste schades repareren, wij beschikken hier over een modern ingerichte werkplaats met de allerbeste tools om elke klus aan te pakken. 

TRACK & TRACE

U heeft de mogelijkheid om de status container(s) en/of Boeking(en) te bekijken.

TRANSPORT BEDRIJVEN: Algemene informatie over containers en status van boekingen kunt u zien zonder een specifieke login. Klik op zoeken en voer het container nummer in.

SHIPPING LINES / DEPOT KLANTEN: Meer gedetailleerde informatie kan worden verkregen na veilig inloggen op uw specifieke login. Als u een login/wachtwoord wilt ontvangen, stuur dan uw verzoek per e-mail.

BEKIJK DE STATUS

Van Doorn Container Repair B.V.

Reeweg 26
3088 KA Rotterdam
Nederland

T. 010 -429 4060
info@vandoorn.nl

www.container-repair.nl